"همکارن محترم که قصد خرید عمده ""بالای 10 کارتن (140 بسته)"" را دارند لطفاً جهت اخذ تخفیفات ویژه با شماره موبایل 09126304611 آقای مهدوی کیا (مدیریت) تماس حاصل فرمایند." در حوزه تجهیزات دندانپزشکی، رول پنبه دندانپزشکی در کنار گاز دندانپزشکی از مهمترین ملزومات یکبار مصرف مهم در حوزه درمان دندان و جراحی های آن است ، رول پنبه دندانپزشکی همانطور که از اسمش مشخص است از جنس پنبه طبیعی و با مشخصات خاصی تولید می شود .
محصولات مرتبط
"همکارن محترم که قصد خرید عمده ""بالای 10 کارتن (140 بسته)"" را دارند لطفاً جهت اخذ تخفیفات ویژه با شماره موبایل 09126304611 آقای مهدوی کیا (مدیریت) تماس حاصل فرمایند."
در حوزه ملزومات دندانپزشکی، رول پنبه دندانپزشکی در کنار گاز طبی دندانپزشکی از مهمترین ملزومات یکبار مصرف مهم در حوزه درمان دندان و جراحی های آن است. رول پنبه دندانپزشکی همانطور که از اسمش مشخص است از جنس پنبه طبیعی و با مشخصات خاصی تولید می شود. درجراحی لثه برای جذب ترشحات، استفاده از پنبه در گذشته بسیار مرسوم بوده است ولیکن استفاده از آن منجر به ورود پرزهای پنبه به خون شده و باعث ایجاد عفونت و تب می شد. در صورتیکه سطح بیرونی رول های پنبه به مواد خاص سلولزی آغشته می باشد، تا ضمن حفظ خاصیت جذب، پرز های پنبه را در برگیرد و از ورود الیاف به لثه جلوگیری نماید. کیفیت پنبه و کیفیت مواد سلولزی استفاده شده در ساخت رول پنبه های دندانپزشکی بسیار مهم است. در تولید پنبه بهداشتی، استفاده نکردن از موادی مثل "ضد کف" بسیار مهم است و زدودن ناخالصی های طبیعی و شیمیایی از سطح الیاف، قبل از تولید رول پنبه و در زمان تکمیل در اتوکلاو فقط با شستشو و آبکشی مکرر با آب گرم محقق خواهد شد. PH پنبه باید خنثی باشد چرا که حالت اسیدی پنبه باعث التهاب شدید و سوزش سطح پوست بیمار شده و در حالت قلیایی نیز ضمن ایجاد التهاب، درمان محل جراحی بیمار را با تاخیر مواجه خواهد کرد.
از آنجایی که پنبه استریل نیست لذا رول پنبه های دندانپزشکی نیز در زمان تولید، استریل نمی شوند. جامعه محترم دندانپزشکی، قبل از استفاده، رول پنبه های دندانپزشکی را در دستگاه مخصوص استریل قرار می دهند. همانطور که در مقالات مرتبط به استریل آورده شده است استریل کردن به معنی عاری شدن از میکروب نیست، بلکه به معنی غیر فعال کردن و یا کشتن میکرو ارگانیسم ها است، بنابر این لاشه میکروب ها و میکروارگانیسمها در روی محصولات باقی می مانده، و تب و عفونت را باعث می شوند. به همین دلیل کنترل کم بودن آلودگی محل تولید و پرسنل شاغل در آن، اثر مستقیمی بر روی کاهش آلودگی اولیه (قبل از استریل) محصولات گذاشته و در نهایت تاثیر بسزایی در تولید باکیفیت آن محصول خواهد داشت.
دیدگاه خود را بنویسید